Răspuns :
Inteligența artificială este mai superioară , deoarece au redus domeniul de eroare de la 29% la 3%
Răspuns:
După părerea mea, inteligența umană este net superioară inteligenței artificiale. În primul rând, inteligența artificială este creată de inteligența umană pentru un domeniu precis, restrâns, de activitate. De exemplu, un robot care să execute anumite sarcini într-o fabrică. Sau un calculator care să rezolve probleme de șah. Sau chiar un computer de bord pentru o navă spațială care să calculeze traiectorii și să interpreteze date de la senzorii navei.
Prin urmare, oricât de complex ar fi scopul pentru care ar fi fost creată inteligența artificială, aceasta nu va putea îndeplini nici o sarcină în afara celor care i-au fost programate. Computerul de bord nu va putea construi piese într-o fabrică și nici robotul industrial nu va putea conduce o navă spațială.
Omul se poate adapta foarte ușor de unul singur, prin observație și învățare, dar inteligența artificială nu se poate adapta de una singură, ci doar în urma unor upgrade-uri de program, făcute de om. O inteligență artificială, chiar dacă ar conține rutine de analiză statistică și de învățare prin concluzii statistic probabile, ea nu va putea înțelege niciodată nimic din domenii pentru care nu a fost programată să le înțeleagă. Pe când omul poate înțelege orice, oricât de nou și de complex ar fi.
A nu se confunda inteligența artificială cu puterea de calcul artificială. Puterea de calcul a computerelor este net superioară puterii de calcul umane. Dar puterea de calcul nu însemnă inteligență.
Explicație: