Răspuns :

Explicație:

cunoașterea necunoscutului este incitanta și te face sa explorezi și să înveți taine noi despre lucrurile neștiute de nimeni, însă uneori sa nu știi totul poate avea avantajele sale, rămânând via într-un mister mai interesant de rezolvat pe parcursul trăirii acesteia.

unii ar crede că sa știi totul e o pune, o stare care duce la perfecțiune, însă nu e adevărat, deoarece însăși minunea vieții este bazata pe descoperire, prin care oamenii au evoluat încă din cele mai primitive ere si epoci inventand toate invențiile care astăzi ne facilitează viața, însă daca toate aceste mistere ar fi fost deslușite de omenire de la începutul timpurilor, rada umană nu s-ar vi dezvoltat și evoluat, nu și-ar fi dezvoltat imaginația și creativitatea, fapt prin care omul rămâne unic fata de celelalte persoane. daca toți am fi știut toate minunile și obstacolele pe care viața și soarte ar vrea sa ni le ofere in viitorul apropiat sau îndepărtat viața ar fi o pierdere de timp, de asemenea ne-am pierde unicitatea gândirii, lucrul pe care nimeni nu ni-l poate lua niciodată. ne-ar fi distrusă lumea interioară a copilăriei și aceasta va dispărea, la fel că și emoțiile, că și sentimentele, distrugând și ultima urmă de perfecțiune sau fericire care ne-a nu ai rămas în viață, fapt ce ar duce la crearea unor roboti într-un corp uman, risipind și creierul acestora.

in concluzie pot menționa că nu este perfect in viața sa știi totul, însă lucrul ce se apropie de perfecțiune este dorința aflării și explorării necunoscutului într-un univers propriu al creației și într-o lume unica a ta.